Nieuwbrief 121: Bovenbouw

Dit jaar hebben we gekozen voor een andere opzet voor de echte wereld les van fase 3, omdat al onze leerlingen al ongeveer een half schooljaar op stage zijn en al wat meer wegwijs zijn in de echte wereld!

Daarom hebben we gekozen voor een nieuw thema namelijk “Gezond” bewegen, om zo onze leerlingen wat mee te geven over de zin van bewegen. Waarom is bewegen goed en gezond voor je lichaam je hart en je geest, oftewel voor heel je welzijn….. Dit hebben we proberen uit te leggen middels een PowerPoint presentatie maar natuurlijk ook door ze het te laten ervaren!!

Dit ervaren hebben we gedaan door een gastles van Jelle van der Meijs die onze leerlingen een intensieve boks les heeft gegeven waarbij ze zelf allerlei stoten mochten geven maar ook moesten leren hoe deze te ontvangen bij een rondje één op één sparren.

Daarnaast zijn we met onze leerlingen naar Health City geweest waar ze van sportdocenten van health City een gratis circuit training en een spinning lesje hebben gehad.

Beide sportonderdelen zijn enthousiast uitgevoerd door onze leerlingen en begeleidende docenten en er zijn vele zweetdruppels gevallen, kortom een geslaagde ochtend.

Met dank aan Jelle, Health City en onze enthousiaste begeleiders van de MET!!

 

 ESF
Europees Sociaal Fonds (ESF)
voor de toekomst van onze leerlingen

MET Praktijkonderwijs Waalwijk - Alle rechten voorbehouden © 2016