Nieuwsbrief 105: Onderbouw

Na ruim 9 jaar gaat Ilona van der Werf afscheid nemen van MET. Ilona gaat als leerkracht werken op Onderwijscentrum Leijpark in Tilburg.

Ilona heeft met veel plezier op MET gewerkt en kijkt dan ook vol enthousiasme terug op haar tijd als coach op deze school. Toen Ilona hier kwam werken, is ze begonnen in de sector techniek. Toen dat veranderde heeft ze de overstap gemaakt naar de sector onderbouw. Binnen deze sector heeft ze de meeste jaren gewerkt als coach van coachclub paars. Ilona heeft ook praktijklessen verzorgd binnen de sector onderbouw zoals verzorging, techniek en koken.

Een aantal momenten, die ze heeft meegemaakt met de leerlingen, zullen haar altijd bijblijven! Zoals de gezellige coachclubdagen aan het einde van het schooljaar. En ook het gala, waarbij de leerlingen vol trots over de rode loper komen, zorgt bij Ilona voor kippenvel. Wat Ilona nooit zal vergeten is dat ze op school ten huwelijk is gevraagd door haar partner. Afgelopen oktober is Ilona ook echt in het huwelijksbootje gestapt.

Ilona wil iedereen bedanken voor deze fijn tijd!ESF
Europees Sociaal Fonds (ESF)
voor de toekomst van onze leerlingen

MET Praktijkonderwijs Waalwijk - Alle rechten voorbehouden © 2016