Nieuwsbrief 111: Stage

Er is weer een hoop gebeurd de afgelopen periode.
De 5e fase heeft zich bij verschillende bedrijven ingezet voor het goede doel (heitje voor karweitje). Zo heb ik samen met een groepje leerlingen stenen gestapeld bij Paulides. We werden goed verzorgd met drinken en koeken. Daarnaast heeft Paulides weer veel geschonken aan het goede doel!

Natuurlijk hebben onze leerlingen zich voor meerdere bedrijven ingezet. Er is veel geld opgehaald. Wat hebben wij toch een leuk en fijn bestand aan bedrijven!

De eindstreep is in zicht. 
De meeste 5e fase leerlingen hebben hun eindpresentatie achter de rug. Zij presenteerden bij het bedrijf, op school voor vrienden, familie, werkgevers en docenten. Elke leerling heeft hier op maat voor gekozen. De Entree leerlingen ronden nog een aantal examens af en sommige leerlingen mogen nog op voor hun branche-examen  VCA, SVS, BAS/KAS. Ik wil hen zeker nog succes wensen.

Wat fijn dat leerlingen bij MET naast hun Praktijkdiploma evt MBO niveau 1 diploma ook nog veel mogelijkheden krijgen om zich te specialiseren in een vakrichting en hiervoor ook nog een erkend certificaat kunnen halen.

Nog even en de leerlingen lopen over de rode loper en worden uitgezwaaid door de docenten van MET.  Het was voor mij  persoonlijk ook een heel bijzonder jaar. Na 13 jaar of meer (ik heb de tel niet meer bijgehouden) stop ik zelf na dit schooljaar bij MET om mijn partner achterna te reizen naar Saba (Ned. Antillen). Ik heb dit jaar een bijzondere en hele fijne club leerlingen mogen begeleiden. Ik ga hen en het team en de MET zeker missen. Een bijzondere eindstreep dus!

Vriendelijke groeten,
Claire Badoux
Coach 5e faseESF
Europees Sociaal Fonds (ESF)
voor de toekomst van onze leerlingen

MET Praktijkonderwijs Waalwijk - Alle rechten voorbehouden © 2016