Nieuwsbrief 112: Stage

Het is een komen en gaan in het stagekantoortje. Steeds komen er leerlingen langs om te vragen of Juf Badoux er is vandaag. Dan weer loopt een collega binnen. Een knuffel, een warm woord van dank voor de fijne samenwerking. Leerlingen zijn zichtbaar onder de indruk van het vertrek van onze Claire. Datzelfde geldt voor de juf. Ze heeft het er maar moeilijk mee om haar Met te verlaten…

De klok loopt richting vier uur in de middag. Ze is nog volop aan het werk om iedereen nog de laatste tips mee te geven over de stages van haar leerlingen. De overdracht moet tot in de puntjes zijn gedaan. Zo zit Claire nu eenmaal in elkaar.

Met het stageteam hebben we vorige week woensdagavond al afscheid genomen. Ook toen had Claire van alles voorbereid. Een gezellig etentje Bij Moeke in Breda was voor haar de gewenste afsluiting. Wat was het een gezellige avond!

We wensen Claire, Chris, Guus en Loïs alle goeds en vooral veel geluk toe in het verre Saba. Je was een super collega voor ons en een geweldige coach voor onze leerlingen.

Bedankt!

Team en leerlingen van Met Praktijkonderwijs.

 

Nieuwe stage schooljaar 2019-2020 en uitstapje fase 5: klik hierESF
Europees Sociaal Fonds (ESF)
voor de toekomst van onze leerlingen

MET Praktijkonderwijs Waalwijk - Alle rechten voorbehouden © 2016