Nieuwsbrief 119: Stage

Rondleiding bij Prins Heerlijk in Tilburg

Op donderdag 14 november zijn we met 3 leerlingen van 5e fase naar Prins Heerlijk geweest. Zij hadden zich opgegeven om mee te gaan met als doel veel te weten komen over deze opleiding in de vorm van een leerwerktraject. We werden hartelijk ontvangen in het Factorium waar we verrast werden met koffie, thee en lekkere gebakjes. Een aardige mevrouw heeft ons allerlei informatie gegeven over hun horeca-opleiding en hebben we een rondleiding in het Factorium gekregen.

Aansluitend hebben we te voet de andere locaties van horeca en detailhandel bezocht oa. Het Factorium, delicatessenwinkel en het Prins Heerlijk lunch café waar ook het leslokaal te vinden is.

2 leerlingen die hun ervaring vertellen:

Kamyar
Mijn ervaring over de uitleg/rondleiding bij prins heerlijk ik werd fijn verwelkomd met een bakje thee en mijn gestelde vragen en mijn opmerkingen werden goed beantwoord en wij werden mee genomen naar de andere horeca gelegenheden. We begonnen bij het factoruim en daar was het een mooie gelegenheid/lunchroom. Het was een mooie plek en mooi om te zien hoe ze daar de lessen geven. Ik vond de delicatesse heel gezellig eruit zien en in het restaurant is mooi om zien dat je twee richtingen kan doen: afgeschermd in de keuken en gezellig in de bediening gasten blij maken.

Tim
Ik vond dat we goed werden ontvangen er werd wat drinken aangeboden Het zag er leuk en gezellig uit als we vragen hadden konden we die gelijk vragen en werd goed over verteld we kregen een rond leiding in het factorium, daarna gingen we naar delicatessenwinkel en daarna gingen we naar de lunch room we hebben veel gezien.de lunch room vond ik het beste bij me passen omdat je daar in de keuken en de bediening kan werken.

Ben je nieuwsgierig? kijk dan ook eens op de website van Prins Heerlijk. Op 20 januari 2020 kun je de open avond bezoeken in de Duynsberg in Tilburg, Indigolaan 100.

 ESF
Europees Sociaal Fonds (ESF)
voor de toekomst van onze leerlingen

MET Praktijkonderwijs Waalwijk - Alle rechten voorbehouden © 2016