Sponsoren

Een nieuwe schoolbus voor MET Praktijkonderwijs Waalwijk

Bedrijven en organisaties in de regio Waalwijk zijn benaderd met het verzoek een nieuwe bus voor de school te sponsoren. Dankzij die bus kunnen nog meer leerlingen buiten de school praktijkervaring op doen.

 

Waarom een gesponsorde schoolbus?

Om de aansluiting op de praktijk zo optimaal mogelijk te maken, hebben we goed vervoer nodig. Dagelijks zijn we onderweg naar stageplaatsen en werkzaamheden die voor de ontwikkeling van onze leerlingen van groot belang zijn. Ook halen we werk naar de school toe. Hoe meer we kunnen leren in en van de echte wereld, hoe beter.

Dubbel voordeel

Voor de school is het niet mogelijk zomaar een goed vervoersmiddel aan te schaffen. De firma Fonds Werving Zuid Nederland heeft met de opbrengsten van reclameteksten nu een nieuwe personenbus beschikbaar gesteld. Voor de adverteerders betekent reclame op de bus een grotere naamsbekendheid. De bus rijdt namelijk door heel de Langstraat regio.

Voor MET Praktijkonderwijs Waalwijk betekent de steun van het bedrijfsleven dat we weer meer kunnen doen voor onze leerlingen. Een mooie erkenning van ons werk.

Dankbaar

De school is de deelnemende organisaties en bedrijven zeer dankbaar. Hun namen staan vanaf nu met trots op onze website. Een geweldig resultaat!

Fons de WolffESF
Europees Sociaal Fonds (ESF)
voor de toekomst van onze leerlingen

MET Praktijkonderwijs Waalwijk - Alle rechten voorbehouden © 2016