Leerroutes

Binnen het onderwijsconcept Big Picture Learning volgt iedere leerling zijn of haar eigen (soms gecombineerde) leerroute. 

De Veilige Route
De Veilige Route is een tussenvoorziening in onze school waarbinnen nog meer begeleiding "op maat" mogelijk is voor internaliserende leerlingen, die daarvoor in aanmerking komen.  De Veilige Route wordt mede mogelijk gemaakt door het SWV-VO De Langstraat en is alleen voor leerlingen die wonen in dit samenwerkingsverband.

De Reguliere Route
Voor onze leerlingen die het beste leren door te doen. In de vorm van praktijkverklaringen en/of branche erkende certificaten bieden wij onze leerlingen nog meer kansen op de arbeidsmarkt.

Schakelroute / Entree Route
Voor leerlingen de leerlingen die ook op theoretisch gebied kunnen en willen leren hebben we de schakelroute of de interne entree opleiding. Deze routes bereiden de leerling voor op het VMBO of een MBO niveau 1 diploma. 

Duur van de opleiding
Leerlingen krijgen onderwijs op maat. Ook wel Persoonlijk Leren genoemd. De coach staat garant voor een goede begeleiding van de leerling. In overleg met de leerling én de ouders wordt met behulp van coachgesprekken geadviseerd wanneer de volgende fase bereikt is. Afhankelijk van de wensen en de mogelijkheden kan de school 5 of 6 jaar duren. 


 

Contact

Koetshuislaan 1
5146 BA Waalwijk
Bellen: (0)416 33 34 16